Dacă vrei să afli mai multe detalii

pentru a lua o decizie informată,
sau dacă deja te-ai hotărât să comanzi o Fosă Septică Ecologică

Poți să ne scrii

folosind adresele de email

office@prodcompany.ro / vanzari@prodcompany.ro

sau formularul de mai jos

  Întrebări frecvente

  1Ce este fosa septică ecologică?
  Fosa septică este un sistem ecologic de tratare a apelor uzate menajere și este cea mai bună soluție pentru locuințele aflate în zonele rurale, sau care nu sunt racordate la un sistem centralizat de canalizare.
  2De ce să alegi o fosă septică ecologică?
  Este un sistem mai avantajos datorită costurilor de achiziție, instalare ți mai ales întrerținere, față de sistemul clasic din beton.
  3Cum se montează o fosă septică?
  Se sapă o groapă pentru fosă și trei șanturi paralele pentru sistemul de drenaj. Se racordează țeava din casă la țeava de intrare în fosă și din fosă în sistemul de drenaj in sol.
  4La ce perioada de timp trebuie vidanjata o fosa septica?
  Fosa septică se vidanjează la o perioadă de 2-3 ani (în condiții normale de funcționare). Aceasta perioadă poate să crească în cazul în care fosa nu este exploatată intens, sau poate sa scadă dacă fosa este exploatată peste limita de funcționare.
  5Fosa ecologică suportă trafic rutier sau pietonal?
  În cazul in care pe deasupra fosei se dorește să se treacă cu mașina, este obligatoriu să se construiască un cămin de beton în jurul fosei septice, iar deasupra să se monteze un capac carosabil. Caminul de beton împreună cu capacul carosabil vor suporta toată greutatea.
  6Când se adaugă Bioactivatorul?
  Bioactivatorul se adaugă o singură dată, în momentul în care doriți să puneți în funcțiune fosa septică.
  7Cum se vidanjează o fosă septică?
  Fosa septică se vidanjează prin capacul de inspecție, care este situat în partea superioară a fosei.
  8Apa rezultată din fosa septică poate sa fie evacuată într-un râu sau altă sursă de apă?
  Apa rezultată din fosa septică, obligatoriu trebuie sa fie evacuată în sol, printr-un sistem de drenuri. Pentru a deversa apa într-un râu sau emisar, aveti nevoie de o instalație de epurare. Aceasta se va instala în continuarea fosei septice (apa din fosă va ajunge în instalația de epurare, iar de aici într-un râu sau emisar).